Lpg behandling Enköping

Dubierz Healthcare – LPG Behandling i närheten av Enköping

Dubierz Healthcare

Varmt välkommen till Dubierz Healthcare, en skönhetssalong i närheten av Enköping som erbjuder välgörande behandlingar för både kropp och ansikte. Jag som driver salongen heter Izabella och är utbildad LPG-terapeut samt hudterapeut. Hos mig erbjuds skönhetsbehandlingar med framgångsrika och innovativa tekniker.

Mina behandlingar anpassas alltid utifrån dina önskemål och din hudtyp. I min salong kan du få den populära LPG-behandlingen som visat sig vara en av de mest effektiva behandlingarna mot celluliter. Boka din behandling genom Bokadirekt redan idag. Välkommen till Dubierz Healthcare – för en fastare, slätare och välmående hud. 

LPG Behandling

LPG behandling är metod som kan användas på både ansikte och kropp. Känslan vid en behandling påminner om djupgående massage och resulterar i att huden blir fastare samt slätare. LPG är inte bara en effektiv behandling utan även en skön och avslappnande metod.

Nöjda kunder

Min ambition är att du som kund alltid blir nöjd sett till både behandling men även service. Du som kund kan känna dig trygg med att jag bara använder säkra och kvalitativa metoder under behandlingar. Som utbildad LPG-terapeut och hudterapeut är jag ett tryggt val. 

Salongen

Min salong hittar du i Bälinge, en liten bit utanför Enköping. Hit välkomnar jag alla som är intresserade av mina behandlingar. I salongen möts du alltid av ett trevligt bemötande och en härlig service. Det finns fri parkering vid salongen och busshållplats finns i närheten. Välkommen!

Vill ni veta mer?