Tjänster

LPG-Behandlingar

Ansikte

LPG Endermolift är en mycket skön och avslappnande ansiktsbehandling, som med den senaste tekniken behandlar ditt ansikte. Det en helt naturlig mekanisk massage som stimulerar kollagen, elastin och hyaloronsyra bildningen i huden.

Behandlingen bidrar även till en ökad blod- och lymfcirkulation, vilket ger fin lyster och minskar påsighet.

Resultatet är tightare och uppstramad hud, men också minskade vätskedepåer som exempelvis påsar under ögonen. Metoden reducerar även veck och rynkor samtidigt som den tydligare framhäver ansiktets konturer samt bidrar till uppstramning av ögonlock och dubbelhaka med mera.

Behandlingen är också effektiv på att släta ut och minska ärrbildning som kan uppstå efter exempelvis acne.

Läs mer och boka din behandling här!

Kropp

LPG Lipomassage med Endermologie® är en pålitlig metod som utan smärta och kirurgi avlägsnar celluliter och besvärande fettdepåer från delar av kroppen. Denna behandling kan appliceras på bland annat mage, ”stuss”, lår och kan användas för att behandla ”ridbyxlår”.

Behandlingen resulterar i att huden stramas upp, vilket gör det till en effektiv metod för att få bort oönskade fettdepåer.

LPG Lipomassage med Endermologie® är en mycket skön djup bindvävsmassage.

Vid behandlingen används en kroppsstrumpa som du första gången får låna av oss och vid andra behandlingen köper du en kroppsstrumpa (300kr) som du använder vid framtida behandlingar. Vid köp av kur så ingår kroppsstrumpan i priset.

LPG Lipomassage kan hos mig bokas som kur eller enstaka gång. Boka din behandling här!